הדברת פרעושים

הדברת פרעושים – בשביל הרוגע שלכם

הדברת פרעושים לרוב תתבצע בבתם בהם יש בעלי חיים או חיות מחמד מסוגים שונים. הכלבים או החתולים שלכם הולכים להם ברחובות העיר ואוספים אליהם כל מה שהם רואים. בין אם מדובר על פיסת לחם זרוקה, עצם יבשה או במקרה הגרוע ביותר פרעושים שמקפצים להם בנחת בשולי הדרך. לאחר שתחזרו הביתה מהטיול אתם עלולים לגלות את חיית המחמד שלכם מתגרדת בייסורים. כדי להפסיק את הגירודים הכואבים אולי תנסו ללטף אותה או לגרד לה בעצמכם, ולפני ששמתם לב יש עליכם מספר פרעושים שרק מחכים לעקוץ אתכם ולשאוב מכם את מנת הדם היומית שלהם. בשלב זה של הגירודים אתם וודאי מבינים שאתם ניצבים בפני בעיה שרק הדברת פרעושים יכולה לפתור. אם אתם לא מכירים שיטות הדברה ומחפשים את המידע העדכני ביותר, אנחנו המקום הנכון בשבילכם.

הדברת פרעושים – השיטות המקיפות ביותר

ריסוס

השיטה הקלאסית והנפוצה ביותר היא ריסוס. אם תבדקו בשטח, כמעט כל הדברת חרקים מערבת בתוכה ריסוס בצורה כזו או אחרת. בין אם מדובר על ריסוס כימי רגיל ובין אם מדובר על ריסוס ירוק, חומרי ההדברה המופצים ברחבי הבית אמורים לקטול את החרקים מולם מתמודדים. הפרעושים בשלב הבוגר הם חרקים קטנים בכל פרמטר שהוא, ועל כן הריסוס יעיל כנגדם בדיוק כמו שהוא יעיל נגד כל חרק אחר. יתרונה של שיטת הריסוס הוא מחירה הזול יחסית, והעובדה שהיא נפוצה ומוכרת בקרב כלל המדבירים הקיימים בשוק.

אנזימים מעכבי גדילה

לפרעושים יש בחייהם ארבעה שלבי התפתחות. הם מתחילים כביצה קשיחה, בוקעים ויוצאים בצורת זחל, ממשיכים לשלב ההתגלמות ולבסוף בוקעים מהגולם כפרעוש בוגר. את הזחל והפרעוש הבוגר ניתן להדביר על ידי ריסוס וללא בעיות מיוחדות, אך מול הביצים והגלמים אתם עלולים להיתקל בבעיה. קשיחותה של הקליפה החיצונית אינה מאפשרת לחומרי ההדברה להיכנס פנימה, ועל כן הם אינם משפיעים על שלבי התפתחות אלו של הפרעוש. כדי להתמודד עם הבעיה יש לפזר אנזימים מיוחדים אשר מעכבים את הבקיעה של הביצים והגלמים וכך בעצם מחסלים את אוכלוסיית הפרעושים מכל הכיוונים.